Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Vertrouwd Vernietigen

Brantjes, al meer dan 25 jaar.
Al meer dan 25 jaar verzorgt Brantjes Data-Vernietiging de inzameling van vertrouwelijk papier en overige datadragers voor onder andere banken en gemeenten.


Hoogwaardige vorm van zakelijke dienstverlening.
Archief- en datavernietiging is een hoogwaardige vorm van zakelijke dienstverlening die andere eisen stelt aan de inrichting van de bedrijfsprocessen en de bijbehorende veiligheidsprocedures dan de reguliere inzameling van oud papier.  Wij vervoeren uw archief en datamateriaal in speciale, afgesloten inzamelingsvoertuigen en vernietigen de producten in een beveiligde ruimte die is voorzien van camerabewaking met registratie van alle in- en uitgaande goederenstromen. Na uitvoering van de vernietigingsopdracht ontvangt u een certificaat van vernietiging.


100_procent_vertrouwd_vernietigen

Advies over onze vernietigingsdiensten

(023) 532 1960

of

e-mail ons

Harde Schijf Vernietiging

Gooi nooit zomaar uw harde schijven weg. Uw harddisk staat vol met vertrouwelijke data. Vernietig daarom uw harde schijf bij Brantjes.

Harde Schijf Vernietiging

Papiervernietiging

Uw bedrijf gebruikt dagelijks veel papier. Gooi dit papier nooit zomaar in de papierbak. Maar laat uw papier gecertificeerd vernietigen.

Papiervernietiging

Productvernietiging

Producten kunnen een defect hebben of uit de mode raken. Laat uw producten definitief vernietigen om imagoschade te voorkomen.

Productvernietiging