Brantjes Data-Vernietiging | Haarlem | Telefoon 023 - 532 1960 | sales@recycling.nl

Brantjes Data-Vernietiging

Vertrouwelijkheid staat bij ons centraal.
Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vernietiging van vertrouwelijke datadragers. Bij de vernietiging van de apparatuur binnen ons bedrijf staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Alle goederen worden dan ook gegarandeerd door ons vernietigd. De restmaterialen worden hierna afgevoerd naar gespecialiseerde  en gecertificeerde verwerkers, waarbij wij streven naar maximaal hergebruik als grondstof voor nieuwe producten.


Brantjes heeft jarenlange ervaring en is officieel gecertificeerd.
Met archiefvernietiging hebben wij al jarenlang ervaring. Wij zijn hiervoor gecertificeerd volgens de erkenningsregeling CA+ (certificering archiefvernietiging). U hoeft daarbij niet bang te zijn dat uw oude archief, documenten of vertrouwelijke persoonsgegevens in verkeerde handen komen. Uw archief vervoeren wij in speciale, afgesloten voertuigen en alle medewerkers die in aanraking komen met uw vertrouwelijke informatie zijn gescreend door het Ministerie van Justitie op grond van artikel 28 van de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens.


Brantjes werkt met de nieuwste shreddertechnieken.
Brantjes Data-Vernietiging heeft als voorloper op het gebied van de fysieke vernietiging van harde schijven geïnvesteerd in de nieuwste shreddertechnieken om grote volumes snel te kunnen verwerken tot de kleinst mogelijke fracties. Wij zijn hierdoor bij uitstek de partner om ook grotere partijen harde schijven te vernietigen. Indien gewenst onder toezicht van de veiligheidsafdelingen van onze relaties.


Brantjes vernietigt alle soorten ICT-apparatuur.
Wij verzorgen de inzameling en vernietiging van alle ICT apparatuur. Computers, printers, kopieerapparatuur en andere datadragers bevatten fysieke informatie, vaak zonder dat u zich daar bewust van bent. Zo bevat kopieerapparatuur een harddisk met daarop een kopie van alle informatie van de kopieerfunctie. Ook al lijken de gegevens gewist, er is nog altijd een schat aan informatie te vinden voor geoefende IT-deskundigen.


Brantjes - sinds 1988.
Brantjes Data-Vernietiging is  sinds 1988 gevestigd aan de Conradweg 19 in Haarlem. De organisatie wordt gevormd door een collegiaal team dat goed op elkaar is ingespeeld en zorg draagt voor de vertrouwelijke vernietiging van al uw bedrijfsgegevens en apparatuur. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit en maatwerkoplossingen. Wij zijn u graag van dienst:

Advies over onze vernietigingsdiensten

(023) 532 1960

of

e-mail ons

Harde Schijf Vernietiging

Gooi nooit zomaar uw harde schijven weg. Uw harddisk staat vol met vertrouwelijke data. Vernietig daarom uw harde schijf bij Brantjes.

Harde Schijf Vernietiging

Papiervernietiging

Uw bedrijf gebruikt dagelijks veel papier. Gooi dit papier nooit zomaar in de papierbak. Maar laat uw papier gecertificeerd vernietigen.

Papiervernietiging

Productvernietiging

Producten kunnen een defect hebben of uit de mode raken. Laat uw producten definitief vernietigen om imagoschade te voorkomen.

Productvernietiging